13-24 nov 2024
InstituteFestivalProfessionals
EN/NL
Doneer
Loading...
MyIDFA
Contagious & Queer: Virus Becoming
Contagious & Queer: Virus Becoming
Beschrijving

Oproep aan transgene wezens - menselijk, niet-menselijk en trans-mutant-varianten, om deel te nemen aan een 'virus-wordend' performatieve workshop. Deze performatieve workshop VIRUS BECOMING nodigt deelnemers uit om tactieken en strategieën voor te stellen met vermenigvuldigde virale zelfbeelden om de controlerende apparaten en systematische onderdrukking te trotseren.

In UKI, Shu Lea Cheang’s sci-fi virale alt-reality cinema, streeft de overbodige IKU (orgasme) en door GENOM Co. in Etrashville gedumpte coder Reiko ernaar om hun defecte harde schijf lichaam te herstarten. Samen met Etrashville's transgene wezens, lanceert Reiko's razernij van coderen en hercoderen hen onbedoeld in het virus UKI. GENOM Co. verlaat het Net en komt opnieuw naar voren als een BioTech onderneming. Een menselijk lichaam wordt gegijzeld om BioNet te initiëren: een netwerk gemaakt van herontworpen rode bloedcellen die in staat zijn om zelf orgasme data te genereren als verzamelbare activa die een RODE PIL te produceren voor directe consumptie.

Hoe meld ik mij aan?

Om deel te nemen aan de workshop met Shu Lea Cheang, stuur voor vrijdag 10 november een transgene verbeelding van jezelf, met een korte bio en portfolio/website (indien van toepassing) naar virusbecoming@gmail.com. Deelname is 12 euro. Uiterlijk zaterdag 11 november ontvang je een betaallink.

Onderdeel van het Contagious & Queer programma.

IDFA Festival

Follow IDFA

VPRO
Fonds21
de Volkskrant
WePresent
Ammodo
npo
IDFA vrienden
OXFAM