14-24 nov 2024
InstituteFestivalProfessionals
EN/NL
Doneer
Loading...
MyIDFA
Best of IDFA: Audience Favorites
Best of IDFA: Audience Favorites
Beschrijving

Elk jaar beoordelen IDFA's bezoekers documentaires die kans maken op de NPO IDFA Audience Award. Enkele van de hoogst gewaardeerde films vertonen we in een dagvullend programma. De films zijn Engels gesproken of Engels ondertiteld.

Bekijk hier het programma.

Samenstelling
Bye Bye Tiberias

Bye Bye Tiberias

Ruim dertig jaar geleden vertrok actrice Hiam Abbass (Paradise Now, Succession) uit Palestina. De persoonlijke zoektocht van haar dochter Lina naar het waarom van haar emigratie leidt tot een nieuwe kijk op de familiegeschiedenis.
Echo of You

Echo of You

Tachtigers, negentigers en een enkele eeuweling vertellen openhartig en bloemrijk over de liefde, eenzaamheid, rouw, het leven en de dood. Een poëtisch, liefdevol groepsportret van een Deense generatie die langzaam afscheid neemt.
20 Days in Mariupol

20 Days in Mariupol

Indringend, filmisch verslag van de onwerkelijk wrede Russische inval in de Oekraïense stad Marioepol, waar AP-journalist Mstyslav Chernov en zijn team hun schokkende beelden uit de belegerde stad weten te versturen om aan de wereld te tonen.

Queendom

Queendom

Geboren en getogen in Magadan, een om zijn goelag-verleden beruchte stad in het uiterste oosten van Rusland, paart de 21-jarige non-binaire Gena radicale performancekunst aan activisme. Met gevaar voor eigen leven.
Special Screenings
Bekijk Programma
Arna’s Children

Arna’s Children

Juliano Mer Khamis, Danniel Danniel
Nederland, Israël, Palestina
2003
84 min
IDFA Festival

Follow IDFA

VPRO
Fonds21
de Volkskrant
WePresent
Ammodo
npo
IDFA vrienden
OXFAM