14-24 nov 2024
InstituteFestivalProfessionals
EN/NL
Doneer
Loading...
MyIDFA
IDFA Shorts 3
IDFA Shorts 3
Beschrijving
De speelse films in deze compilatie vieren op poëtische wijze het leven, de liefde en het verlangen naar vrijheid. In dit verzamelprogramma zie je Longing for Light, Loving In Between en The Archive: Queer Nigerians.
Samenstelling
Longing for Light

Longing for Light

Liefdesverklaring aan het licht, het leven en de liefde, waarin Alba Cros Pellisé haar nostalgische, analoge camera richt op de zonverlichte straten van Barcelona, haar geliefden en haar lesbische urban family.
Loving In Between

Loving In Between

Deze energieke, hokjesdoorbrekende montage van archiefbeelden viert het leven en queer liefde. De spoken word-performance danst op het ritme van de vrijheid. Een swingende cinematografische ode aan Eros.
The Archive: Queer Nigerians

The Archive: Queer Nigerians

Poëtische verbeelding van het audioarchief waarin gevluchte Nigeriaanse queers hun levensverhalen vastleggen. Ze vertellen over het geluk in vrijheid te kunnen leven en lief te hebben, maar daarachter klinkt ook het verdriet van de banneling.
Luminous
Luminous presenteert een breed scala aan stijlen en formalistische benaderingen, van observerend tot persoonlijk en experimenteel.
Bekijk Programma
... ned, tassot, yossot …

... ned, tassot, yossot …

Brigitte Weich
Oostenrijk
2023
99 min
IDFA Festival

Follow IDFA

VPRO
Fonds21
de Volkskrant
WePresent
Ammodo
npo
IDFA vrienden
OXFAM